„На колена“ филм кој ги обработува проблемите на младите (ВИДЕО)

Следните неколку минути ќе ги посветиме на наши млади луѓе кои работат и го снимаат филмот „На колена“. Можеби дел од вас веќе се запознаени со темата која ја обработуваат кога пред неколку недели гостин кај нас во студиото беше Милан Богдановски, односно продуцентот на филмот. Денес во вестите ќе слушнете дел од разговорот кој го направивме за време на паузата помеѓу сцените кои ги снимаат, со Кристијан Петковски кој го глуми главниот лик, а повторно пред нашата камера се најде и Милан кој овој пат се осврна повеќе на проблематиката која ја обработуваат.

Коментари

коментар(и)