Ненад Стојановски гостин во „СТАВ“

Раководителот на Секторот за даноци и такси при Општина Куманово, Ненад Стојановски гостува во емисијата „СТАВ“. Тој ќе зборува за присилната наплата за даноци, свесноста на кумановци за надмирување на оваа обврска, но и за примената на новиот Закон за даноци.

Гледајте „СТАВ“ на ТВ Плус во петок во 20 часот!

Коментари

коментар(и)