Не користи мобилен телефон додека возиш

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата апелира возачите да го остават мобилниот телефон настрана. Животот, здравјето и безбедноста нека бидат секогаш на прво место.

ПОВЕЌЕ ВО ВИДЕОТО ПО 18 ЧАСОТ!

Коментари

коментар(и)