НЕ ТРЕБА ДА ОСТАНЕ НЕ

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

Автор: Малинка Ристевска Јорданова

 

НЕ треба да остане НЕ

Коментари

коментар(и)