Нова катна гаража за кумановци (ВИДЕО)

Општина Куманово ќе добие уште една монтажна катна гаража која треба да го олесни проблемот со недостаток на паркинг места.

Првично предвидената локација за оваа гаража била Серава, но како што рече градоначалникот Максим Димитриевски, техничките можности тоа не го дозволуваат, бидејќи нуди мал број паркинг места, а инвестицијата е прескапа.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)