Нова опрема за СОУ „Перо Наков“

Набавени се 30 смарт табли, 1 смарт телевизор и кабинетски реквезити за наставата по хемија, физика, географија, историја, математика и музичко образование во СОУ Перо Наков во Куманово,информираше на Фејсбук првиот човек на Куманово, Максим Димитриевски.

 

 

Коментари

коментар(и)