ВИДЕО: Новинарот Неџат Аќифи гостува во емисијата „СТАВ“ вечерва во 20 часот

Долгогодишниот новинар, сопственик на ТВ Феста, координатор на Здружението на новинари на Македонија за североисточниот регион, како и поранешен дописник на повеќе државни и меѓународни медиуми, Неџат Аќифи гостува во емисијата СТАВ на ТВ Плус.

Тој ќе зборува за актуелната состојба во новинарството, предизвиците на медиумските работници, како и искуството од претходните години.

Емисијата започнува во 20 часот!

Коментари

коментар(и)