Новогодишна приредба во „Крсте Мисирков“

– Денеска нашите ученици организираат приредба по повод новогодишните и божиќните празници. Учесници се ученици од трето одделение, учествуваат околу 120 ученици , сите со подготвени рецитали, песнички, игра, смеа, дружба ,забава.  Секоја година во чест на Нова година и Божиќ се организираат новогодишни приредби , се изработуваат многу украси, имаме многу работилници по нивоа, по одделенија итн.

Сакам на сите да им посакам среќни новогодишни и божиќни празници со многу здравје, среќа и успех во сите полиња на животот, изјави Драгица Денковска, професор по одделенска настава во ООУ„Крсте Мисирков“

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)