Нов лик на Спомен Костурница до крајот на мај (ВИДЕО)

Покрај другите прашања кои беа упатени до градоначалникот на 52та седница, на нејзиното трето продолжение вчера, од советникот Томица Илиќ беше побарано од градоначалникот да појасни до каде е реконструкцијата на Спомен Костурница. Во продолжение ќе ги слушнеме нивните излагања.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)