Нов протест за случајот „Онкологија“

Под мотото „Правда за жртвите“ за денеска најавен е нов протест за скандалот во Онкологија во организација на неформалната група „Протест против убиството на Онкологија“.

Пред половина месец инспектори и обвинители влегоа на Клиниката за онкологија.

Земени се компјутери, документи и медицинска евиденција на пациентите.

Коментари

коментар(и)