Одиграно четвртото коло од општинската лига во футсал за шесто и седмо одделение

На игралиштето во ООУ „Вук Караџиќ“ викендов се одигра четвртото коло од општинската лига во футсал за 6 и 7 одделение.

Резултати машки:

1.ООУ „Кочо Рацин“ 3:0 (службено) ООУ „Наим Фрашери“

2.„Јероним Де Рада“ 4:2 ООУ „Бајрам Шабани“

3.ООУ „Магдалена Антова“ 1:2 ООУ „Крсте Мисирков“

  1. ООУ „Христијан Карпош“ 1:5 ООУ „Толи Зордумис“

Коментари

коментар(и)