Од среда ќе почне со работа отворениот градски базен

Од среда ќе започне со работа отворениот градски базен, информираат надлежните.

За безбедноста ќе се грижат лиценцирани спасители и медицински персонал. За сите посетители ќе има освежителни пијалаци.

„Да уживаме во летото, и да се дружиме сите заедно“ – стои во соопштението од градски базен Куманово.

Базенот ќе работи од 10 до 18 часот од понеделник до недела.

Коментари

коментар(и)