Опожарена сува трева и смет во Долно Којнаре

Територијалната противпожарна единица Куманово во изминатите 24 часа бележи една интервенција на опожарена сува трева и смет во атарот на с. Долно Којнаре, информираат надлежните од Регионалниот центар за управување со кризи.

Пожарникарите интервенирале околу час и половина, а причината за пожарот не е позната, велат од РЦУК.

Коментари

коментар(и)