Опожарен контејнер на улицата „Моша Пијаде“

Територијалната противпожарна единица Куманово викендов со една интервенција. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи , викендов на улицата „Моша Пијаде“  бил опожарен контејнер, а по пријавата веднаш интервенирала екипа на противпожарната единица.

Коментари

коментар(и)