Отворен повик за за бесплатни обуки на земјоделци

ПОВИК ЗА ИНТЕРЕС НА
ЗЕМЈОДЕЛЦИ- ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ОВОШЈЕ, ЗЕЛЕНЧУК И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

ПОВИК ЗА ИНТЕРЕС

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)