Откриени мигранти од Пакистан во Ваксинце

Во липковското село Ваксинце, на место викано „Рудничка колонија“, вчера по претходно добиени оперативни сознанија од  страна на полициски службеници од СВР Куманово биле пронајдени седум лица – мигранти од Пакистан. Мигрантите се предадени во Транзитен центар Табановце, информира СВР Куманово

Коментари

коментар(и)