Петмина кумановци не носеле маски

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово  16 лица не ја почитувалe.

Од нив 5 се од Куманово 5, во Крива Паланка 3 и  во Кратово 8.  За истите ќе следуваат соодветни мерки.

Коментари

коментар(и)