Пожарникарите вчера гаснеле сува трева на три локации

Кумановските пожарникари во текот на изминатото деноноќие интервенирале на три локации каде била запалена сува трева.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, пожарникарите вчера гаснеле запалена сува трева на гробиштата во селото Черкезе, во атарот на селото Лопате и на Спомен Костурница.

Коментари

коментар(и)