Пожарникарите гаснеле огревни дрва во Режановце

Кумановските пожарникари изминатото деноноќие бележат една интервенција во село Режановце, стои во дневниот билтен на Регионалниот центар за управување со кризи. Тие гаснеле запалени огревни дрва  во период од 22 до 23 часот. Во гаснењето учествувале тројца пожарникари со едно противпожарно возило.

Коментари

коментар(и)