Пожарникарите гаснеле оџак на „Моша Пијаде“

Кумановските пожарникари изминатото деноноќие имале една интервенција на запален оџак на улицата „Моша Пијаде“. Интервенирано е од 16 до 17 часот. Во гаснењето учествувале четворица пожарникари со едно противпожарно возило, стои во дневниот билтен од РЦУК.

Коментари

коментар(и)