Пожарникарите гаснеле пожар на куќа и магацин

Кумановските пожарникари гаселе пожар на два објекти изминатово деноноќие соопштија од Регионалниот центар за управување со кризи Куманово. Вчера во ноќните часови гореле куќа и магацин на две одделни локации.

Територијалната противпожарна единица интервенирала во Долно Којнаре и гасела пожар во магацин со едно возило и пет пожарникари

Втората интервенција била на улицата „Романовска. Пожарникарите интервенирале на пожар на куќа час и половина со едно противпожарно возило и петмина пожарникари.

Коментари

коментар(и)