Пожарникарите гаснеле смет на две локации

Територијалната противпожарна единица Куманово во текот на изминатото деноноќие имала две интервенции, информираат од регионалниот центар за управување со кризи. Првата интервенција била на запален смет кај турска пекара, населба Гоце Делчев, а втората исто така на запален смет на локалитет Средорек.

Коментари

коментар(и)