Пожарникарите гаснеле сува трева во Стари Лозја

Кумановските пожарникари изминатото деноноќие бележат една интервенција на запалена сува трева на улица Доне Божинов, во месноста викана Стари Лозја, информира Регионалниот центар за управување со кризи.

Според извештајот, тројца пожарникари со едно возило гаснеле запалена сува трева во период од 15,45 до 16,30 часот.

Коментари

коментар(и)