Пожарникарите гаснеле сува трева и смет

Кумановските пожарникари во текот на изминатите 24 часа бележат две интервенции. Првата била на запален смет кај маркетот Туш, а втората на запалена сува трева и смет во село Орашац. На двете локации е интервенирано со едно  противпожарно возило.

Коментари

коментар(и)