Пожарникарите со две интервенции

Кумановските пожарникари изминативе 24 часа регистрираат две интервенции, стои во дневниот билтен на Регионалниот центар за управување со кризи.

Тие интервенирале на запалена сува трева во Долно Којнаре, како и на запален оџак на „Октомвриска револуција“.

Коментари

коментар(и)