Пожарникари со неколку интервенции

Пожарникарите на Територијалната противпожарна единица Куманово во текот на изминатото деноноќие бележат неколку интервенции. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, првата интервенција била на запален дел од семејна куќа во населбата Средорек.

Запалена сува трева, пожарникарите, гаснеле во Зебрњак, но и кај фабриката „Киро Фетак“, и во близина на бензинската страница на „МакПетрол“ во селото Романовце.

Коментари

коментар(и)