Посакајте „Среќен роденден“ со грепката на Лотарија

Доколку немате идеја за убаво изненадување за роденден на најблиските, Државна лотарија на Македонија ви нуди одлична прилика да ги решите своите дилеми со нивниот избор, Инстант лозот Среќен роденден.

Инстант лозот Среќен роденден е подарок кој можете да го подарите на сите кои слават роденден и на сите кои сакате да им подарите супер шанса за супер подарок. Со овој инстант лоз можете да подарите еден од 60-те IPHONE XR или пак еден од 40-те SAMSUNG S9. Но тоа не е се, покрај овие добивки некому можете да подарите и 10.000 денари, 5.000 денари или пак некоја од помалите парични добивки.

За само 50 денари подарете шанса некому или пак себе си да дојдете до некоја од привлечните добивки. Подарувајте, гребете, забавувајте и освојувајте добивки.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)