„По што га препознавамо Куманово“ на Мирко Зафировски

Во Занаетчиски дом утре со почеток во 12 часот ќе се одржи промоција на книгата „По што га препознавамо Куманово”, од авторот Мирко Зафировски.

Настанот ќе се одржи согласно мерките за заштита од Ковид 19.

Коментари

коментар(и)