Прва самостојна изложба на Давид Стојановски

Во фоајето на Центарот за култура вечерва со почеток во 20 часот ќе се отвори првата, самостојна изложба-перформанс „ГРЕТА“ на магистарот по модер дизајн и костимографија на Националната академија на уметности во Софија, Давид Стојановски.

Изложбата е по повод завршување на образовниот циклус, а во перформансот ќе учествува и сениорската група на Dance Team Fusion.

Коментари

коментар(и)