Предлози на граѓаните во проектот „Развој на општествена одговорност“

Подготвен  извештај  базиран врз анализа, мапирање и решавање на локални проблеми предложени од страна на граѓаните.  Овој официјален документ изработен во рамки на проектот „Развој на општествена одговорност“ ќе за поголемо учество на граѓаните во креирање на локални политики со свои идеи и предлози.

Учествo на граѓаните во процесот на донесување одлуки и креирање јавни политики во општина Куманово

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)