Прекини на електрична енергија на први февруари

Од Регионалниот центар за управување со кризи известуваат дека врз основа на информации добиени од ЕВН Скопје, на први февруари годинава, од 08.15 до 09.30 часот без електрична енергија ќе останат неколку населени места: асфалтната база Романовце, млекарата Алпина, бензинската пумпа на Макпетрол и свињарската фарма. Овие населени места ќе бидат повеќе од еден час без струја заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, соопштуваат од РЦУК.

Коментари

коментар(и)