Продолжува акцијата за безбедност во сообраќајот (ВИДЕО)

Поголемо почитување на сообраќајните правила и прописи, како и, воопшто, една сообраќајна култура на сите учесници – секогаш е формула за безбедност во сообраќајот. Поради пандемијата, во 2020 год. 192 лица возеле во алкохолизирана состојба, додека оваа година само за два месеци таа бројка е 71, ни рекоа надлежните и одговорните за оваа акција.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)