Пролетта цути за сите без разлика на годините

„Пролетта цути за сите без разлика на годините“ е насловен хуманитарниот настан кој го организира општинската организација на Црвен крст Куманово. Настанот ќе се одржи утре во Занатчискиот дом  со почеток во 18 часот. Предвиден е настап на повеќе кумановски музичари, а влезницата ќе чини 100 денари. Собраните средства ќе бидат наменети за хуманитарни цели.

Коментари

коментар(и)