Пронајдено лицето од „Зафир Сајто“

Пронајдено е лицето кое од страна на вработена во Домот за стари лица „Зафир Сајто“ беше пријавено дека се одалечило од установата, информира кумановската полиција.

Коментари

коментар(и)