Проширен објектот од кумановската градинка „Ангел Шајче“ (ВИДЕО)

Со помош од Владата и придонесот од инфраструктурен карактер на Општина Куманово, се доизгради крилото на градинката „Синоличка“, со што се прошири капацитетот и се исполни ветувањето за згрижувањето на повеќе деца во овој дел од ЈОУ „Ангел Шајче“. Градоначалникот Димитриевски и министерката Шахпаска ја посетија оваа воспитно-образовна институција, не криејќи го задоволството што и во услови на пандемија, градинката работи одговорно и посветено.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)