Пчеларите донираа мед на корисниците на „Порака наша“

Пчеларското здружение „Пчела“ од Куманово донираше мед на корисниците на дневниот центар „Порака наша“. Членови на здружението „Пчела“ утрово ги посетија корисниците на дневниот центар и лично им врачија триесетина тегли со мед, нивно производство.

Пчеларите најавуваат понатамошна дружба и соработка со тимот и корисниците на „Порака наша“.

Коментари

коментар(и)