РЦУК: Без вода се шест улици во Куманово

Без вода денеска во Куманово ќе бидат шест улици поради дефекти во водоводната мрежа.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „Васа Пелагиќ“, „Кирил и Методиј“, „Борко Танев“, „Правда Спасовска“, „Братство и Единство“ и улицата „ЈНА“.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Коментари

коментар(и)