Санација на јавни површини на неколку улици во градот

Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа во текот на денешниот ден:

ул. „Борис Кидрич“-асфалтирање на коловоз

ул. „Гоце Делчев“ -асфалтирање на тротоар

ул. „Бајрам Шабани“ – асфалтирање на коловоз

ул. „Славиша Вајнер“ – асфалтирање на коловоз

ул. „Франц Розман“ – асфалтирање на коловоз

Коментари

коментар(и)