Санкционирани пешаци во земјава

Во текот на вчерашниот ден (15.04.2022) во периодот од 09.00 до 14.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Македонија за санкционирање на прекршоци што ги прават пешаците. Притоа, санкционирани се 146 пешаци од кои, 118 за небезбедно преминување на улица надвор од пешачки премин, 18 за минување на црвено светло…За време на контролата регистрирани се и 124 останати прекршоци.

Коментари

коментар(и)