Седумина кратовчани казнети за маски

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 7 лица не ја почитувалe, од кои 7 на подрачјето на Кратово, за истите ќе следуваат соодветни мерки.

Коментари

коментар(и)