Се намалува цената на бензините

Еуросупер бс-95  ќе изнесува 80,00 ден/лит, додека малопродажната цена на екстра лесното масло за домаќинство на (изнесува 67,50 ден/лит.

Малопродажната цена на бензинот еуросупер бс-98 се намалува за 1 денар и ќе изнесува  82,00 ден/лит. Цената на дизел горивото останува иста.

Коментари

коментар(и)