Се поставуваат полуподземни контејнери

Јавното претпријатие „Чистота и Зеленило“ поставува полуподземни контејнери на неколку локации во градот.

Директорот на претпријатието, Даниел Стојчевски на социјалните мрежи информира дека интензивно се уредуваат и расчистуваат јавните површини.

Полуподземните контејнери се поставуваат на неколку локации на улиците „Лесковачка“ и „Тоде Думба“. Расчитувањето е на булеварот „Октомвриска револуција“.

Коментари

коментар(и)