(ВИДЕО) Расчистени улиците во Куманово

Службите за зимско одржување на улиците и патиштата од утрово се на терен. Снежните врнежи се расчистуваат по приоритет, првата, втората, третата зона. Екипите пак,  на ЈП „Чистота и зеленило“ го расчистуваат снегот на пешачките зони и распрскуваат средство против подмрзнување во централнто градско подрачје.

 

 

Коментари

коментар(и)