Се санираат јавни површини на неколку улици во градот

Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 19.09.2022 година:

ул. „Никола Тесла“ – асфалтирање на коловоз и тротоар на повеќе локации

ул. „Братство и единство“ (кај градски парк) – асфалтирање на тротоар

ул. „Тодор Велков“ ( кај полиција) – асфалтирање на тротоар

Коментари

коментар(и)