Слушајте ги децата!

Ако ги слушавме децата, досега требаше не само да преземеме мерки, туку да направиме и проценка на мерките што сме ги презеле за обезбедување сигурни средини за зачувување на нивното ментално здравје.

Автор: Јорданка Черепналкова-Трајкоска

 

Слушајте ги децата!

Коментари

коментар(и)