Советникот Александар Јовановски гостин во СТАВ

Оваа сезона на емисијата СТАВ ја затвора координаторот на советничката група на СДСМ и коалицијата, Александар Јовановски.

Тој ќе зборува за последните случувања во Советот, спорните теми, локалните проблеми. Ќе се осврне и на проблемот со ДУП-от, состојбата со градежниот сектор, споменикот на бранители, вработувањата, зградата на поранешен Комитет, јавниот превоз, но и за општинската организација, новото раководство.

Гледајте СТАВ вечерва во 20 часот!

Коментари

коментар(и)