Советникот Александар Јовановски од СДСМ гостин во „СТАВ“

Советникот и координатор на советничката група на СДСМ Куманово, Александар Јовановски вечерва гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус.

Тој ќе зборува за актуелните проблеми во градот, но и за работата на Советот, коалицијата меѓу граѓанската иницијатива „За наше Куманово“ и ВМРО-ДПМНЕ, како и за изборот на новиот претседател на ОО на СДСМ Куманово.

Гледајте „СТАВ“ на ТВ Плус, вечерва во 20 часот!

Ваша ТВ Плус!

Коментари

коментар(и)