Советникот Мартин Захариев гостин во „СТАВ“

Советникот и претседателот на СДММ Куманово, Мартин Захариев вечерва гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус.

Тој ќе зборува за актуелните теми во Куманово, проблемот со јавниот градски превоз, иницијативата за поставување спомен обележје на загинатите бранители, но и за состојбата во општината, јавните претпријатија, барањата на младите.

Гледајте „СТАВ“ на ТВ Плус во 20 часот!

 

Коментари

коментар(и)