Социјалните права и социјалната правда: Ендемски категории во Македонија

Нашето општество е социјално неправедно, а социјалната неправда е, и ќе биде погубна.

Автор: Ана Наумоска

Социјалните права и социјалната правда: Ендемски категории во Македонија

Коментари

коментар(и)