Со „Зелена лента“ до побрз проток на транспортери

Од сабота на граничниот премин Табановце е поставена табла „Зелена лента“ за регионалната иницијатива „Отворен Балкан“. Оваа иницијатива треба да овозможи побрз проток, без задржувања, но и економски развој на регионот.

Транспортерите коишто влегуваа во земјава велат дека очекуваат побрз проток, без задржувања.

ПОВЕЌЕ ВО ВИДЕОТО ПО 18 ЧАСОТ!

Коментари

коментар(и)